10 Goedkope dingen die in staat zijn om je seksleven te draaien

Voor games in de binding van christelijk grijs kocht het touw, maar we adviseren u niet. Ten eerste ga je vroeg naar harde richtingen, zonder de database te beheersen. Ten tweede zijn touwen erg moeilijk en stevig, er is altijd een gevaar om te veel vast te draaien en de bloedstroom te gieten, dus kies iets gemakkelijker. Het is vrij geschikt voor het gebruikelijke lint uit de fittingswinkel.
U kunt bindende en speelmobiliteitslimiet aanwijzen. Een andere optie is om het ooglint van de partner te sluiten, waardoor het te concentreren op sensaties en geluiden, en niet op wat hij ziet.

Latex handschoenen

Er zijn 3 Kopecks, maar hoeveel interessante en opwindende associaties kunnen geven! Natuurlijk, een onmisbaar kenmerk voor alle gidsen geassocieerd met medische rollenspellen. Wat u ook wilt reïncarneren: in een flirterige verpleegkundige of een strikte arts, – latexhandschoenen zijn gewoon noodzakelijk.
Stel je voor hoe hij allemaal wordt geperst wanneer je met een karakteristiek geluid bent.

Halsband

Misschien wil je naar de klassieke BDSM? Nauwkeuriger, in zijn DS-kant. DS wordt gedecodeerd als “dominant” en “sabamissive”. Om een ​​passende stemming te maken, kunt u een gewone halsband gebruiken. Inzending plus brutaliteit!

Tassel of veer

Maar als je iets zachtaardig wilt, neem dan zachte kwastjes of veren en soepel, strelen, en dan kus. De meest gevoelige plekken op zijn lichaam zullen je zeggen bedankt als je leert “tekenen” op hen met natte kwastjes. Als je wilt, kun je speciale voedselverven gebruiken om door het lichaam te tekenen.

Sokken

Meestal achter hen en loop ver weg, ze zijn altijd bij de hand. Gewoon schoon. Wetenschappers uit Nederland kwamen tot de conclusie dat mannen en vrouwen die sokken verlieten tijdens seks op zichzelf, die sterkere orgasmes hebben ervaren dan hun ‘vuurloze’ partners. Maar het ding is dat de manieren niet precies zijn bevroren en je hoeft niet na te denken over hoe je de koude hakken kunt verwarmen.

Paraffine kaars

Wasspel is de richting van BDSM wanneer “bovenste” van een kaars druipt naar naaktgebieden van de huid van zijn “lagere”: buik, borst, zelfs intieme delen van het lichaam. In de vlucht “Wax” is afkoelen en is de huid al warm en niet heet.
Neem alleen paraffine kaarsen. Herinner je de schoolcursus van de natuurkunde. De betekenis van zo’n spel is om tijdens de vlucht te worden gekoeld. Het smeltpunt in was is aanzienlijk hoger dan de paraffine. Paraffine heeft ook het laagste smeltpunt. Kerk- en bestekkaarsen kunnen brandwonden en een allergische reactie veroorzaken, maar het gevaarlijkste – bijenwas. Paraffine-kaarsen – de eenvoudigste en goedkope en verslaan ook cialis kopen uw portemonnee. En wat te doen met ze, je kunt hier lezen.

Leave a Reply